آره موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا فیلمای اکشن لیام میچسبه (sm120)
اما نمره منتقدای این یکی 29 بود :|
نمایش نسخه قابل چاپ
آره موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا فیلمای اکشن لیام میچسبه (sm120)
اما نمره منتقدای این یکی 29 بود :|
تاکن
تیکن بازیه (sm70)
کلا من از این آقا خوشم میاد... ولی یادم نمیاد از کدوم فیلم این علاقه شکل گرفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس مطمئن باش افتاده رو تکرار که همچین نمره کمی از منتقدا گرفته (sm25)
بله (sm138) من دیگه حرفی ندارم (sm21)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ᗩᗷᗷᗩᔕ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی زبان انگلیسیتو تقویت کن واسه خودت خوبه (sm25)
(sm98)
من فکر کنم از تیکن 1 یا unknown بود . صداش عااااالیهنقل قول:
walk amonge tombstone رو ببین خوب بود(sm19)
این یارو هابیت کیفیت درست و حسابیش نیومده؟(sm98)
اگه The Hobbit: The Battle of the Five Armies (2014) منظورته فکر کنم dvdsc اش اومده فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط -AMIR- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی از عزیزان...اگه بود لطف کنین بزارید(اگه ممکنه کیفیت خوبش)
آره از صداهای مورد علاقه ـمِ... یکی از تاپ ترین صداها: راسل کرو (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم حتما (sm134)همین الان پلی میشه (sm59)
بریم سر ضبی ببینیم چقدرشُ میبینم تا خوابم ببره باز (sm120)