رفت سروقت محسن(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
رفت سروقت محسن(sm2)
محسن جان جهان و تونل و جاده و خانه نیز خالی هست هنوز(sm50)
پیکو فرستادم بره تنباکو خارجی برام بگیره تو این ترافیک حال و حوصله بیرون رفتن ندارم واسه یه تنباکو
ازینا گفتم بگیره(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره دیگه خیلی دیر شد با همون اژانسیه فرستادمش رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل اینجاست چندوقت پیش یه تپسی گرفتم یه 2 کوچه برم بالا یه سمند خیلی تمیز و خوب اومد بعد ادم یه سرویس طولانی میگیره پراید و مراید و یه مشت جاکش واسه ادم میاد(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونام زرنگن کی بیان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووو 3 سال پیشه خب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخ اخ اخ اسنپ فود یه کد تخفیف 20 تومنی برام فرستاده نوشته برای سفر اخرتون با اسنپ.اولا منکه سفر نکردم لغوش کردم(sm2)
دوما من کلا خونه تنهام فردا ناهار جایی دعوتم به نظرتون غذا بگیرم بذارم یخچال؟(sm2)
علی برکت اللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]