اینجا با کمبود ماچ مواجهم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط free spirit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا با کمبود ماچ مواجهم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط free spirit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخ بیا اینم ماچ (sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اااااای جااااااااااااانمممممم(sm74)نقل قول:
بر اساس فتوای این مرجع تقلید، زکات فطره امسال بر مبنای قوت غالب گندم در تهران مبلغ شش هزار تومان و در شهرستان مبلغ پنج هزار تومان و بر مبنای قوت غالب برنج، مبلغ پانزده هزار تومان است.
شمــــــارش معــــــکوس............3
ماه رمضانم تموم شد
چقدر زود گذشت چقدر زود دیر میشه چقدر گناه کردم چقدر دلتنگم چقدر خرابم
(sm50)
بیا کنار خودم ، دعوا مشکلاتت منم (sm51) یع نوبت بهت بعد از عید فطر بهت می دم برای ویزیت (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم حالت چطوره ؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی مخلصم (sm19)
به به چه شود ، عزیزت هم که شدم (sm51) دیگه کار تمومهخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm66)
پارسال دوست امسال هیچی (sm173)
(sm120) توافق شد (sm127)