نـــگوووووووووووووووووونقل قول:
نوشته اصلی توسط YAS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
stoch جان من بیا بهت احتیاج دارم برا این برنامه ها(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
نـــگوووووووووووووووووونقل قول:
نوشته اصلی توسط YAS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
stoch جان من بیا بهت احتیاج دارم برا این برنامه ها(sm127)
جان من بیاید این تاپیک بندازید تو انبارینقل قول:
هرروز میایم هیچ خبری نیس
بسته که خیال ما هم راحت میشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein71123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یک فایل منیجر برو تو پوشه android و بعد data و بعد پوشه org.telegram.messenger , و بعد پوشه catche رو حذف کن .
به همین راحتی
بیه بیه (sm50)نقل قول:
شما به بزرگی خودتون ببخشید که امرتون اجرا نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Javad.Enjoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن شما مجوز بستن تاپیک نداری
======================
امیر ادمین گاوه منه (sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا stock باور کن به این نرم افزار ها احتیاج دارم.بخصوص این برنامه ساز اندروید [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اگه میتونین سه تاش رو بزارین.میدونم وقت گیره اما ممنونت مییشم.
آقای stock محرمم تموم شد(sm168)نقل قول:
نوشته اصلی توسط stock [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم منظورش بعد صفر بوده(sm142) یا اینکه کلا بیخیال تاپیک شده(sm51)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحنقل قول:
نوشته اصلی توسط rahim68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرفان عزیز تغییر اسم دادی(sm70)
stock to faaaaan کجایی داداش
(sm50)
خبری از stock یا tofaaaan نداری؟؟
سللام[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]اگه سرچ کنید سایتایی هستن که سکه و پول بازی اندرویدی SOCCER STARS رو میفروشن نرم افزاری داری که بشه سکه های این بازیرو رایگان افزایش بدیم (sm118)
too faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
where are you???????????????????
سلام کسی هست یاد بده چطوری بتونم اپل آی دی رو درست کنم ؟ لطفا جواب بدید
stock خدایش بیا این برنامه ها رو برام ردیف کن....دمت گرم.ممنون میشم
Stock جان دمت گرم خیلی زحمت میکشی واقعا .
یه سوال: قضیه این کانال های تلگرام چیه؟ تو بعضی هاشون که میری مثلا زده 20 هزار عضو , در حالی که مشخصه خالی بندیه. قضیش چیه ؟ برنامه های خاصی وجود داره؟
مرسی
ڪـارت شـارژ رایـــگان
✔ بـــــــــروزتریـــــن ڪـــــانـــــــال ڪـــارت شــــــــارژ و نـــــــت رایـــــــگان O.o
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقد باید اینجا خاک بخوره..کسی نیس به ما کمک کنه این نرم افزار درخواستی ما رو انجام بده
ایرانسل پیغام داده با عضویت در پیشونی سفید دو هزار تومان تخفیف شارژ دریافت کنید بعد از عضویت گفته *720*3*2# را وارد کنید بعد رمزی که داده.حالا وقتی میزنم شماره کارت و رمز دوم میخواد!!
کسی میدونه قضیش چیه؟
بهترین والپیپر ها در کانال زیر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا والپیپر های خوبی داره
اینجا بیشتر از اونقدری که شما فکر میکنی خاک خورده عزیز(sm74)4ماهه(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rahim68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوست عزیز برنامه ای هس بتونم تلگرام دوستانمو هک کنم اگه هس لطف کنید بفرستین ایمیلم یا تو همین سایت موزیک باران اس مس کنید چون من دیر ب دیر سسایت اگه بشه واسم ایمیل کنید ممنونم
(sm127)
ایمیلم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا حیف هست این تایپیک خاک بخوره.....لطفا دوباره این تایپیک رو فعال کنین...من خیلی وقته درخواست دادم..اقا tofaaaan یا stock که هیچ محل نزاشت یا کار داشت....بقیه دوستان که فعالن تو این کار زحمتش رو بکشن...اینم درخواست منه که برا کارم به این برنامه احتیاج دارم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود دوستان گلم
تو رو به اون خدایی که پرستش میکنید کمکم کنید زندگیم داره از هم میپاشه ...
یعنی داره خاک به سرم میشه ..کسی هک تلگرام رو بلده؟؟ هر کی بلده اینجا خیر بده یا بیاد پی وی تو رو قران خیلی ضروری خیلی...
دوربین لخت نما!!!!!! میخوام برای آندروید
برید بخردیشون (sm120) یکم با فرهنگ بشید
هک تلگرام به هیچ وجه ممکن نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط k@mbiz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روش هایی که اینور اونور میبینی همش ترفنده واسه خر کردن طرف که کد و واست بفرسته
تا جایی که من میدونم این برنامه فقط در حد یه کلیپه و جایی ندیدمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط حمید61 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب اوکی
سلام
ولی فیلمش رو توی یوتیوب دیدم
دوستان کسی 935 ایرانسل رو نداره ؟
سلام. اگه کسی دیتابیس جدید ایرانسل رو داره بفرسته
دانلود نرم افزار موبوگرام
آخرین نسخه: T3.13.1-M9.6.3
نرم افزار اینستا مسییج پریمیموم یا همون آنلاکشو میخوام
لطفا این برنامه رو قرار بدین
«مترو +»در مایکت:
سلام دوتا سوال داشتم از دوستان۱ آیا نرم افزار دوربین بدن نما هست یا دروغه۲ماهواره اندروید از کجا تهیه کنم؟
ممنون مرسی
برنامه دارید واسه تست کیفیت mp3 برای گوشی
سوال اولتون: خیر هیچ نرم افزاری برای اینکار نیست هر جا دیدین دروغه و فقط قصد کلاهبرداری دارن این فقط به وسیله یه دستگاه خاص که اونم فکر کنم آمریکا در اختیار داره انجام میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط روح انگیز [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان کسی قند شکن قوی به غیر از سایفون داره؟
من اينو دارم turbo v.pn (بدون نقطه) از گوگل پلي ميتوني دانلودش كني هات اسپات هم خوبه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hossein71123 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام من یه ریکاوری میخام که خیلی قوی باشه واسه عکس اندروید
گوشیم رو دوبار فرمان کردم اما فلش نکردم هنوز و میخواستم عکسهای سه چهارماهه پیش رو پیدا نم
توی گوگل پلی و گوگل هیچکدوم قوی نیستن
سلام دوستان رام رسمی گوشی رو باید از کجا دانلود کنم
کسی میتونه راهنمایی کنه