اره حواسم بود (sm2) روی همین حساب به طالع خودمم شک کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره حواسم بود (sm2) روی همین حساب به طالع خودمم شک کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 ساعت = چُرت ؟(sm77)
واسه منم دو تا اشتباه داشت شک کردم ولی تا طالع رسول رو دیدم مطمئن شدم چرته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق رسول = معیار درست بودن یا نبودن طالع (sm2)
منم درست مثل تو اگه خیلی خسته باشم بدتر خوابم نمیره!نقل قول:
اینطور مواقع یه ماساژ میتواند دوای درد باشد
نقل قول:
خسته نباشي (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخترو كه نميزنن (sm59)
واقعی ـشُ از کجا میخوای بیاری خب یه نامه دادی معلوم نیست چی نوشتی طرف اصلا ترسید حتی بهت بگه بیا عطرتُ پس ببر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ماساژ خوبه ولی فاییده نداره (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا نمیدونم چی بگم آدم قدرنشناس باشه همینه بازم اگه به شوخی منو بن میکرد حرفی نداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو پیام خصوصی هم نه چیزی فرستادم نه به کسی فحش دادم آخه چرا باید بیاد راحت توهین کنه
این دیگه دختر پرستیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن کوبیدن در ملاجم بود که من آدم شدم (sm2)