اتفاقا میخواستم گوشزد کنم که نیم ساعتت تموم شد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز خوش سلام برسون (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
اتفاقا میخواستم گوشزد کنم که نیم ساعتت تموم شد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز خوش سلام برسون (sm127)
آخه کی میواد بیاد به من دستور بده ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگیتو میرسونم نویدِ بابا (sm127)
خرس های مهربون؟ (sm2)نقل قول:
ای بابا یه فیلم نامه ازش درمیومدا (sm120)
تورو نمیگم مگه ندیدی اومد زر زد خودم 1000 تا بدبختی دارم تو زندگی اومدم اینجا یه فعالیتم داشته باشم هی داره تیکه میندازه هی میره رو اعصابم هی توهین میکنه بابا غلط کردم خوبه منم اعصابی دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که رسیدی خونه بهت میگم (sm2) منزل اینطوری واستاده دم در (sm122)(sm2)نقل قول:
(sm66)
اوج نگیر بخواب ماساژت بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر (sm70)نقل قول:
بی تربیت (sm70) سرشُ بگیر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرشو گرفتم بیا بخورش (sm2)نقل قول:
حالا باز یه چیزی بهت میگم بن میشما (sm70)نقل قول: