(sm142)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm142)
چرت و پرت نگو ، انقدر بیکار نیستن که این مزخرفات و ببافننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسل جوون مریضه ، خیلی مریضه بدبخته بیچارست . ریشه از همین عقب افتادگی نسل جوونه که همه چی و به شوخی میگیره
خلاصه کار یه نفر هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیشو ملت ادامه میدن
ی سوال دارم ممنون میشم کسی میدونه جواب بده
آهنگِ پرنده ، آخرش ، صدایِ کیه دکلمه کرده؟!
لایک لایکنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر ارجینینقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون من یه پلندم آلزو دارم تو یالم باشی ؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربان شما من متعلق به همه ی شما هستم من رو از خودتون بدونید (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چقدر بچه مثبتی (sm120)نقل قول:
همه که مثل تو تاندون نترکوندن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]