نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا من کاری نه کردم (sm10)
امیر و خیلی از بچّه های دیگه زحمت کشیدن .
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا من کاری نه کردم (sm10)
امیر و خیلی از بچّه های دیگه زحمت کشیدن .
نقل قول:
ساسان آقا میثم با شما هستن (sm2)
(sm2)
رامی البته با شما هم بیش تر هستن (sm2)
آدم ها بزرگ و بخشنده همیشه متواضع و فروتن میشن از همین رو همیشه بیشترین آسیب را هم تو جامعه می بینن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن صابر آدم با کور هو سفره میشه باید خدا را هم در نظر بگیره کسی که ذره ای انصاف داشته باشه همه چیز دستگیرش میشه.
صابر جان تو به گردنه من میثم خیلی بیشتر از این حق داری (sm10)
نقل قول:
(sm72)
بله لطف دارن ایشون(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ک س شرر نگو
راس می گه خو(sm59)
(sm2)(sm2)
(sm2)