رشته تخصصی من بسکتبالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والیبال رو هم دنبال میکنم
اما فوتبال یه چیز دیگست (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
رشته تخصصی من بسکتبالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والیبال رو هم دنبال میکنم
اما فوتبال یه چیز دیگست (sm120)
عکس خیلی سنگینه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیورم تو اسکولاری ایشالله دور بعد حزفن(sm50)نقل قول:
دررک و شعور به مدرک ربط نداره نمونش خود شما(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مدرک مهمه
خود من دانشگاه آزاد درس خوندم و دیدم مدرک اونجا از همه چی مهم تره
البته من بیچاره شدم تا پایان نامه ارشد دادم (sm120)
نفست حقه ایشالا که پکرمن میذاره اونجا که نباید(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه قد این بشر بزرگه دیدی چه طو تیمُ تشویق میکنه انگار نه انگار که خودش پادشاهی میکرده(sm50)
نقل قول:
نظر لطفته حسين جان (sm15)
(sm120)
مرگ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا که نشونش داد با پسررش پوکیدم عصن خیلی بد بود(sm50)دیگه ریشاشو نمیزنه(sm50)نقل قول:
حسین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]