(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این صباح حکیم کیه مرتیکه گوز فک کرده من نمی فهم هی میاد درخواست میده من که بک دادم انفالو می کنه این بار دومش مرتیکه چاغال(sm2)
منم شیک و مجلسی انفالوش می کنم(sm30)
جلوم یه آلبوم پر از فیلم های کریستی ست ... (sm132)
واسه یه ماه پکیج کامل چند میگیری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اره واقعا لازم این اسپری فشرده هوا هم به کار نمیاد واقعا لازمه مخصوصا برا پاور راستی الی تو داری چنده قیمتشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما خودت رییس صنف ج-ن-ده هایی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نترس کاریت ندارم با تو 15 دقیقه رمانتیک برخورد میکنم بعد میزنم تو خط هارد س.ک.س(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
پسریم یادت باشه نسبتهای خودتو به دیگران نده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست ک.ونی.ت خطر کجاست اونقدر مشتری داره دیگه وقت نداره بیاد(sm120)