دیگه کم کم خوابم گرفت برم بخوابم (sm50) (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه کم کم خوابم گرفت برم بخوابم (sm50) (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بخوابی میذارم به حساب چرت زدنت (sm70) (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم یه فیلم ببینما... تا جا داشت فضا رو سنگین کردید... فردا هرکی بیاد بخونه دلش میترکه
the babadook رو ببین قشنگه (sm50)نقل قول:
ترسناکِ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm172)نقل قول:
(sm2) نزدیک بود همینطور هم بشهنقل قول:
(sm2) خیلی آدم خوبیه (sm120) حالا الان تگت میکنم و سورپرایزت میکنم(sm2)نقل قول:
نه بابا خانم خوبیه فقط یکم هول میشه طفلک (sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب که رفتم خونه حسابی خسته بودم و یهو بهنود رفیقم زنگ زد و حال و احوال و ... (sm120) هیچی دیگه یهو قاط زدم گفتم دیگه بسه این همه کار و باید بریم و از این حرفا و نزدیک بود از منزل کتک بخورم (sm120) هیچی خوابم نمیبرد مطالبق معمول روزایی که خسته ام و نشستم پای سیستم و مرور عکس و خاطرات و ... (sm120) یهو عکس برادر ِ استاد رو دیدم یاد نوید و ریلیز افتادم (sm120) نشستم شروع کردم به سانسور کردن عکس و ... (sm120) البته قبلش مادرم زنگ زد و گفت با این حرفا چیه و بغض و ...(sm74) بهش گفتم باشه نمیرم ( حالا یه در صد فک کن میرم اونور (sm2) ) چاووشی لیلی و مجنون پلی شد (sm120)
بین دو راهی شک .... سفر دوای دردم ، هجرت تنها علاج علاجم ، طاقتشو ندارم ... سیل بلور اشکو رو گونه ی تو دیدن ( یاد مادرم افتادم (sm74) ) خلاصه سرتونو درد نیارم یه دو تا عکس بی کیفیت هست تقدیم به شما (sm120) ( اولش میخواستم پخ کنم ، دیدم آب از سر ِ من گذشته بزار همه ببینن (sm120) چقد عکس من اینجا ریلیز کردم کی کار دستم بده خدا داند(sm2)
برادر استاد اندی ( واروج ) (sm81) بگو ماشالله کیفیت (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم یکی دیگه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نا گفته نمونه که بهنود گفته سایه عکس من دیده بشه چارتر میکنه میاد حالمو میگیره (sm2) منزل که اگه بدونه همین امشب بیچارم میکنه (sm2)