حدس میزدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیرو پست قبل با همایون کلا زیاد حال نمیکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
حدس میزدم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیرو پست قبل با همایون کلا زیاد حال نمیکنم
نقش هايی كه كشيدم در روز،
شب ز راه آمد و با دود اندود.طرح هايی كه فكندم در شب،
روز پيدا شد و با پنبه زدود.
همایونو اگه بخواد سبک این آلبوم آخریشو ادامه بده دوس دارم ولی بخواد بزنه تو خط سنتی حال نمیکنم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برعکس شاید اگر بره اون سمت بیشتر بپسندم (sm50)نقل قول:
سنتی که توش تلفیق نباشه الان سخت میشه گوش داد خیلی یکنواخته ولی با تلفیق شنیدنی میشه البته نظر من اینه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا خدا انگار داره بیانیه می نویسه (sm98)
اکبر غرق در اشعار عینک ساز (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما غرق کسی یا شعری نیستیم (sm25)نقل قول:
یاغی و رستم و یغما و صفا ما را بس ...(sm50)
من کارای قربانی رُ دوست دارم (sm10)نقل قول:
ولی خب سنتی صرف هم میشنیدم یه وقتی به فراخور حال مثلا بسطامی شجریان ناظری....منتها خیلی وقته که سمتش نرفتم (sm50)
مسواک زدم و قرص خوردم (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]