با اختلاف(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
با اختلاف(sm2)
طرف مثل ما الاف نیست (sm120)
با اختلاف بهترین تاپیک فوتبالی باران (sm120)
با اختلاف الاف ترین کاربران باران (sm120)
پیش بینی بفرمویید (sm100)
نظرم رو تساوی ولی کره میبره (sm120)
مسی با اختلاف خوش اخلاق ترین بازیکن تاریخ (sm120)
1-0 كره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كاسياس(sm120)
دل بشكه(sm120)
الجزایر انگیزه داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب كره هم انگيزه داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس مساوی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
با اختلاف سرود نخون ترین تیم ارژانتین (sm120)
ایول الجزایر (sm118)
الجزایر با اختلاف بهترین تیم عربی تاریخ(sm120)
این جور تیما که رو دوست دارم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 - 1 زدم الجزایر(sm25)
کلاه از سر برمیدارم به احترام الجزایر (sm66)
عرض ارادت مارادونا به بلاتر(sm59)
Yon.ir/Maradona1
توى برنامه زنده تلويزيونى(sm70)
3 - 0 (sm77)
ایران(sm46)
كره(sm3)نقل قول:
باز هم آسيا به ايران تكيه ميكنه(sm120)
گفتم بزنیم الجزایر (sm120)نقل قول:
اگه ميزديم الجزاير, نتيجه برعكس ميشد(sm120)نقل قول:
من زدم الجزایر 1-0 (sm120)
تنها تیم سید ه پایین که دو پلن رو خوب بازی میکنه .بازی با بلژیک هم تو دفاع خوب بودن فقط شانس نداشتن
ایران اگه بتونه بازیشو ببره میشه بگی ایران هم پلن حمله داره ولی بعید میدونم(sm70)
من هر چی با خودم کلنجار میرم میبینم تیمی که تعادل نداره تیم نیست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 0 الجزایر (sm59)نقل قول:
s,vho an(sm25)
غیرقابل پیشبینی بود (sm120)
امریکا یا پرتغال؟؟(sm70)
پرچوگیس(sm17)3 - 2 الی 1
(sm59)
ا ز پنج تن آل عبا خطاب به مردم ایران:
آقابه ماگفته بودند فوتبال 90دقیقه است.کسی سر وقتای اضافه باما هماهنگ نکرده بود.باخت ایرانو گردن ما نندازید (sm2)
از بلژیک چه انتظاری داشتم چی شد (sm25) افتضاع
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما میگفتیم شگفتی ساز میشن
کاستاریکا و شیلی و کلمبیا خیلی خوبن
بلژِک فقط ستارست تیم نیستن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مشکل دیگه هم دارن کلا بلژیکیا بی غیرتن (sm120)
تعصب ندارن زیاد واسه همین مهم نی واسشون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنه من که خیلی زورم میگیره امریکا بیاد ولی غنا نیاد!(sm50)
امین جون عشقت بحث نکن (sm2)امشب چیکار کردی ؟ ریدی ؟(sm59)
احمد لاشی 14 امتیاز از بازی های امروز گرفتی (sm70)