من در بدترین حالت ریدم به پرز(sm120)ولی تو به عنوان یک هوادار نما قبولت داریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من در بدترین حالت ریدم به پرز(sm120)ولی تو به عنوان یک هوادار نما قبولت داریم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی من = حامد فلاح؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جرات میتونم بگم با اختلاف حزب باد ترین (sm120)نقل قول:
پیشنهاد 40 میلیون یورویی آرسنال برای الکسیس سانچس (sm120)
همه ی این شواهد نشون میده باز من رئالی هستم ولی شما نه (sm120)چون امسال جام گرفتیم (sm120)نقل قول:
نقل قول:
از نظر شما مسی بازیکنیه که مربی عوض میکنه ، ترکیب میچینه ، بچه رو هل میده ، باند بازی میکنه تا بهترین بازیکن جهان شه ، قاچاق میکنه ، از مالیات فرار میکنه و...... ( نمیدونم اگه به این هیولا نمیگین به چی میگین)
و از اون ور رونالدو بازیکنیه که خالکوبی نمیکنه تا بتونه خون بده ، سرشو واسه بچه سرطانی اونجوری میتراشه ، همیشه به خیره کمک میکنه و ....
باشه شما حق دارین (sm10)
مگه تو دیوثی؟ (sm120)نقل قول:
نه خدایی در اون حد نفهم نیستی.اون با اختلاف نفهم ترین رئالی تاریخ(sm120)نقل قول:
دروازه بان کاستاریکا، گزینه اتلتیکو برای جانشینی کورتوا (sm120)
تصویب شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]