استاد جوات خیابونی : بازی سپاهان و فولاد صفر صفره چون تنها 10 دقیقه از بازی گذشته(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
استاد جوات خیابونی : بازی سپاهان و فولاد صفر صفره چون تنها 10 دقیقه از بازی گذشته(sm2)
استاد خیابانی : قلعه نوعی و ابراهیم زاده دو دوست با هم مسابقه نتیجه معلوم میشه(sm2)
الی من یکی از این سونیا خریدم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتم شام میخوردم مثه دفعه قبلی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دفعه دیدم میز تلویزیون مثه چی داره میره و میاد(sm120)
خیلی حال میده(sm2)
این بیشتر از قبلیا شدید بود(sm120)
ولی زلزله 7 صبح رو خواب بودم(sm120)
این جمله ـت چقدر عربی بود (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره طولانیم بود (sm59)
من 7 صبح و اصلا حس نکردم (sm138)
ما اینجا زلزله نداریم(sm25)
ففری محسن رو دعوت کرده آب بریزه تو کلش (sm120)
اتفاقا خودم حس کردم جمله بدون فعل و مفعولیه(sm2) حس ویرایش و فک کردن نبود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی حال میده از کفت رفته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]