اینم خوبه ( تو اون شام مهتاب کنارم نشستی عجب شاخه گل ها به پایم شکستی )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینم خوبه ( تو اون شام مهتاب کنارم نشستی عجب شاخه گل ها به پایم شکستی )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
اینم عالیه.(sm127) واقعا این آهنگای خز چیه میزارن تو عروسیا. اَ اینا بزارن جیگر آدم حال بیاد.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وسط این آهنگ هم با ریتم آروم و ملایم بگن ااااااااااااااااممممممممم مممممممیییییییییییییییددد ددددددددددد جهاننقل قول:
من واسه شب عروسیم میگم محسن یگانه بیاد چندتا از اون کارای مسخرش رو بخونه ملت شاد شن
نه همون ورژن بدون امید جهان بیتره. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
ﮔﻮﺭﯾﻞ ﺍﻧﮕﻮﺭﯼ ﺑﺎ ﺍﻭﻥ هيكل تخميش ﺧﻮﺩﺷﻮ
ﺟﺎ ﻣﯿﺪﺍﺩ ﺭﻭ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺑﯿﮕﻠﯽ ﺑﯿﮕﻠﯽ...
.
.
.
.
.
.
ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﻣﻦ ﻧﻤﯿﺘﻮﻧﻢ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﺗﻮ ﺩﻝ ﯾﮑﯽ
ﺟﺎ ﮐﻨﻢ!(sm77)
از سردار کمالى رئیس سازمان نظام وظیفه به آقای پولادى...
سلام عليکم
در پادگان ارتش ،صفر پنج كرمان، شما را زیارت خواهیم کرد.
و من الله التوفيق
بعد از سه بار دانلود امروز موفق شدم سالمشو دانلود کنم ، دان کردم دادا (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوریا سرِ سِروِ شام هم بده چندتا از غزلیاتتو بخونن جیگر مردم حال بیاد (sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]