من موندم این همه ترک داده واسه شهرزاد و غیره چرا ملت انقد میگن بده البوم رو،
میذاشت یکی دو ماه بعد یه فاصله بیوفته بین شهرزاد
نمایش نسخه قابل چاپ
من موندم این همه ترک داده واسه شهرزاد و غیره چرا ملت انقد میگن بده البوم رو،
میذاشت یکی دو ماه بعد یه فاصله بیوفته بین شهرزاد
کلا هر البوم و تراک لس انجلسی بیاد احسان میگه من چند قرن پیش پیش بینی کرده بودم ، جدیدا هم زده تو کار آلبوم های داخلی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرکت کن تا جریمه نشدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vittu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور شبیه پونسه..
احسان کارش درسته.. نمونش خواب فامیلش قبل دربی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث (sm2)خیلی نامردین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تاریخ اعلام نشده بود ترورت میکردن (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vittu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جرق جرق (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا بهادر پستی میزنه کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دوستان خواهشمندم هل نشید با یه هدفون بیتس خیلی خونسرد رو صندلی نشسته زاویه پاها ۹۰ درجه ، با انگشت اشاره پلی کرده و چشام خود را بسته و اروم گوش کنید ، همچنین کمربنده های ایمنی را بسته نگه دارین و صندلی های خود را کمی تا قسمتی به عقب رانده تا اسوده گوش کنید (sm2)
(sm2)