می تو (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا ترک زدم جلو و ادامه ماجرا ..
نمایش نسخه قابل چاپ
می تو (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا ترک زدم جلو و ادامه ماجرا ..
خودم الان دارم تن ماهی میخورم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چقدر بدم میاد از این سیاوش رحمانی ، اون از 10 سال بعد از حال این روزام ، اینم از این قطعه که تو تنظیم نابودشون کرد
بزغاله ها پست دادم ها .. (sm54)
با لیمو بزن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شاه یه آسه یه سرباز
قمار بازه قمار بازه قمار باز (sm160)
قمار بازاش بیان وسط (sm160)
من از تو یه بارم محبت ندیدم
تو شاید ندونی که من چی کشیدم
من اونقدر غریبم که گفتن نداره
تو خوش باش عزیزم تو و من نداره (sm50)(sm81)
منو باز ببخش عزیزم نمی خوام دلت بگیره
می دونم که تلخ حرفام دل من بهونه گیره
چه کنم با این دلی که نداره به دوریت عادت
هر کسی باشه کنارت من می میرم از حسادت
(sm81)
(sm50)
هه هه سلام
دلــــــــــــــــم گرفتــــــــــــــه پــــــــــرم از گـــــــــــریـــــــــــ ـه (sm81)
امیر بیا اینجا کارت دارم پیام خصوصی دیگه نمیفرستم
میگم میشه سرور بخرم چقدر حداقل سرعت پایین ش چقدر میشه از کدوم سایت باید تهیه کنم
چه جوریه اصلا میتونم بخرم با سرعت بالا باهاش آپ کنم یا نه ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهندسين براي سرعت اينترنت ايران راه حل جديد پيدا كردن :
ﮐﺎﺑﻞ ﻣﻮﺩﻣﻮ ﺧﻢ ﮐﻨﯿﺪ، ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﭘﺸﺖ ﺳﯿﻢ ﺟﻤﻊ ﻣﯿﺸﻪ ...
ﺑﻌﺪ ﯾﻬﻮ ﻭﻟﺶ ﮐﻨﯿﻦ ! ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺑﺎ ﻓﺸﺎﺭﻣﯿﺎﺩ ﺗﻮ ﻣﻮﺩﻣﺘﻮﻥ ﺣﺎﻟﺸﻮ ﻣﯽ ﺑﺮﯾﺪ
ﺗﺬﮐﺮ : ﺳﯿﻤﻮ ﺯﯾﺎﺩ ﻧﮕﻪ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻓﺸﺎﺭﺵ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺷﻪ , ﺑﺘﺮﮐﻪ ﮐﻒ ﺍﺗﺎﻗﺘﻮﻥ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺘﯽ ﺷﻪ !!
(sm2)
(sm111)
دوستای گلم هر کس هر کاری ,سوالی , حرفی , درخواستی از من داره که گذاشته واسه بعد لطف کنه هر چه سریع تر بگه همین امشب (sm120)
درخواست پول هم باشه بگیم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدهکاری یا طلب کار؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30) ریدم تو این اینترنت
همینطوری دستی میخواستم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من وقتی نت دایال اپ داشتم اینو خوندم از کجا میاری (sm2)نقل قول:
نقل قول:
الیاس تو بخوای یه فایل رو با آپلود باز آپ کنی سرعت آپلودت چندتا میره ؟
نه دگه الان فقط میتونم حسابای قبلی رو صاف میکنم (sm120)نقل قول:
ربطی به اپلودباز نداره سرعت اپت به سرویست بستگی داره 65 برای من
از اینجانقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
(sm1) من الان دیگه جوگیر شدم میخوام راهی پیدا کنم حداقل دوبرابر بشه سرعتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت آلبوم از سیستم خودت آپ کنی چند تا سرعت میره برات ؟ این دیگه سوال آخر
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی آهنگ امید جامع رو گوش کردی ؟!
فایل هایی که دارم زیاده به سرعت نت بستگی داره ؟نقل قول:
بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چینقل قول:
نظر ؟!نقل قول:
میگم سرعت آپلود بستگی به سرعت سرویس اینترنت داره منظورت اینه ؟نقل قول:
داری میری خودتو پرت کنی تو دره؟(sm120)نقل قول:
خوب استنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط طرز خوندنش مث این خواننده جدید د ویز میمونه انگاری یجا کار میلنگه میفهمی چی میگم
اره دیگه تو جدولا میزنن سرعت دان و اپ اون سرویسی که میگیری چندهنقل قول:
طرز خوندنش بخاطر تنظیم مذخرف سیاوش رحمانی هستش ، بیشرف ساخته شده که برینه به ترانه های حسین غیاثینقل قول:
تو پارت دوم دقت کردی آهنگ یک دفعه سردرگمی میگیره ؟!
2048 مثلا خیر سرشوننقل قول:
خب باید حدود 200 باشهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشاالله اگه توفیق پیدا کنیم (sm120)
من با 128 با سرعت 50 آپ کردم همین الاننقل قول: