خیلی جدی میگفت فکر کنم واقعا خبری باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی جدی میگفت فکر کنم واقعا خبری باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب لو نمیره فردا ساعت 8 به بعد ..
بدونم البوم امروز میرسه تبریز می گیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینارو برای هر شهر تو تایم مشخص میرسونن که همه جا فردا صبح برسه ..نقل قول:
(sm25)
کدوم مغازه داری ساعت 8 صبح میره در دکه اش آخه کله پزیه مگه بیپ هم زودتر از 10 نمیزارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب اگه بیاد من اشنا دارم ازش میرم می گیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا چند تا تیغ گل رز گذاشتن شده کاور (sm2)
امروز صد در صد میرسه فقط ساعتش مشخص نیست ساعت 12 شب شاید 8 شب شاید 3 شبنقل قول: