چرا تعجب کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا تعجب کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی به خاطر .....................(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کالاف 7 رو بازی کردم خیلی حال داد. اون که یه مرحلش بود مراحل اخری بود یه منطقه برفی بود تو کوه بعد یارو رفت یه عالمه کابل برقو یهو کشید بیرون (sm2) این چجوریه ارزش نصب داره
سال 87 88 سال های پُر بازیی برا من بودن (sm2)ولی از 88 به بعد دیگه به بازی بی رغبت شدم فقط موزیک (sm2)
اره گرافیک در حد بوندسلیگانقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اح کجا میزاری میری هی بمون دیگه بازی رو ول کن فردا بازی کن ساعت 3 نصفه شبم کسی بازی کرد که تو میکنی (sm2)
تو نیستی من که خوابیدم پای سیستم (sm120)
الان میرم یوتیوب دموی بازی رو میبینم اگه خوشم میاد میخرمش حال ندارم 50 گیگ دان کنمنقل قول:
نکنه تو که هی میگفتی دارم دان میکنم 17 گیگ داشتی اینو میگرفتی (sm2)
نقل قول:
- (sm59)
با پنج هزار تومن دانلود شد
ای خر شانس (sm2)3g(sm2)