سه تاشون رو هم حتما حساب میکنی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
سه تاشون رو هم حتما حساب میکنی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فرهنگم نمیخوره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسوتو داشتی ؟(sm120)
میگم منو دعوت کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهت گفتم نگفتم
نه نگفتی (sm120)خوش بگذره (sm120)نقل قول:
آرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اين به فرهنگ برميگرده چون در تمام سالنهاي اروپا و آمريكا و... نماينده قانوني از سازمان كپي رايت حضور داره و همينطور كمپاني هايي كه اونور فعاليت ميكنن
زولاند اگر واقعا پيگير اين موضوع بشه ميتونه به حقش برسه
مثلا من چند وقتيه دقت ميكنم يك از همين خواننده ها توي كنسرتاي يك دو سال گذشته اهنگاي زولاند رو اجرا نميكنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از كجا فهميدي همونه حالا (sm2)
یه موس وایرلس خریدم نمیدونم چرا 3 روزی یخ باتری خالی میکنه ؟طبیعیه ؟(sm120)
برو سینما(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کازورلا رو داشتی(sm120)
من جای دلبوسکه بودم خط هافبک سیلوا-کازورلا-ایسکو -اینیستا پشت سرشون فابرگاس و بوسکتس میچیدم(sm120)
نقل قول:
میلاد سالن فوتبال گرفتید دروازه بان افسانه ای خواستی خبر کن بیام
مگه غیر اینا اپشن دیگه ای هم داره ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]