من خیلی بدتر از تو (sm170)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من خیلی بدتر از تو (sm170)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
السلام علیک یا اهلَ الجَنبَه
(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره راست ميگي من بيشتر از اونكه تو رو نگاه كنم داشتم جنساتو نگاه ميكردم (sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبي عزيزم دلم براتون تنگ شده بود(sm127)
راستش يكم قبول اين مطالب براي من (شايد با توجه به سنم) سخته نمي تونم هضم كنم (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام چطوري احسان جان(sm127)
دهه هشتادی ها رو دست دهه هفتادی ها بلند شدننقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما والا وقتی 12 سالمون بود ( ینی 22 سال پیش ) تا دوران راهنمایی دست و چپ راستمونو از هم تشخیص نمیدادیم ! یادمه اون زمان ویدئو ممنوع بود و میزاشتن توی سفره نون اینور اونور میبردن ! کلی حال میکردیم یه شوو وی اچ اس میومد ! یه راکت استیگا سه ستاره خریده بودم اون زمان 500 تومن تا 6 ماه تو کیونم عروسی بر پا بود (sm120) حالا اینا تا کجا پیش رفتن (sm120) داریم به کجا میرویم ای وای ِ بر ما (sm120)
ممنون ما هم همینطور تو خوبی؟ (sm127) کجایی خانوم...نقل قول:
والا برای ما هم سختِ... قدیما دست کم اگه کسی هم کاری میکرد قـُبح داشت علنی ـش کنه... الان قبحش که شکسته هیچ افتخارم میکنن به این مسئله
سلام از ماست ( ما است صحیحتر میباشَه ) مینا جان (sm10) مرسی شما خوبی ؟نقل قول:
بچه های ما چی میخوان بشن احسان... تو بچه ـت 94ـی میشه بچه ی من که شاید 1400ـی بشه... چیکار کنیم باهاشون (sm88)نقل قول: