طوفان میخوایی یوزرت را بن کنم؟(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
طوفان میخوایی یوزرت را بن کنم؟(sm59)
[QUOTE=Meysam Molaei;706701]یه ویچت داشتیم تاپیکش کردم ترکیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گروه لاینمون هنوز تاپیکش هست اونم ترکید اما لاشش هست
تلگم داشتیم فکر کنم هنوزم هست ولی برای بچه های قدیمیه
(sm132)
کی ؟ منو میگی یا میثم ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی مگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=Hadi;706705]کی ؟ منو میگی یا میثم ؟ (sm2)[/QUOTE]
میثی رو مگه(sm132)
(sm51)هر دو مورد نداریم ؟ سوال بعدی اصننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم بدبخت که سنی نداره متولد 63 سنی نداره بخدا اون روز یکی از این کاربرها اومده بود متولد 55 بود خداشاهده یعنی برا زمان شاه بود (sm2)
مگه زیر 13 سال نباید امضا ولی اسکن کنن برای عضویت سایت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
80 گودزیلایی(sm2)
تو کلا مورد داری (sm2) بیخیال باو . راستی دیوث تلگرام همو داریم یهو کجا رفتی تو غیبت کبری . (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]