نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو فايل سوتي رو دوباره گوش كن عجباااااااااااا اصلا گوش كردي ببيني چي گفتم؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو فايل سوتي رو دوباره گوش كن عجباااااااااااا اصلا گوش كردي ببيني چي گفتم؟ (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم عزيزم ممنون (sm127)
اميدوارم سلامت باشي گلم (sm176)
مرسی عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر: بیا خواستگاریم،
پسر: صدات نمیاد بلندتر صحبت کن!
دختر: گفتم بیااااا خوااااستگاریم،
پسر: صداتو برای من بلند میکنی هرچی بین ما بود تموم شد...!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول الان دقيقا تو چي صرفه جويي كردي؟ (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(s m30)(sm30)
با دوست دخترم دعوام شد درحد تیم ملی
شماره.شو تو روزنامه واسه نظافت چي آگهي کردم.
د
بیشعور واسه من شاخ میشی..!!!؟
نه(sm70) با گوشی هستم قاطی شد تازه بعد عمری یه گوشی خریدم هنوز خوب بلد نیستم شما به بزرگی خودت برس(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﺑﺎ 9 ﺗﺎ ﺧﻂ ﻣﻨﻮ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﺮﺩ ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﻪ ﺣﻮﻝ ﻗﻮﻩ ﺍﻟﻬﯽ ﻣﺦ ﻫﺮ 9 ﺗﺎﺷﻮﻧﻮ ﺯﺩﻡ!
يکيشون مامانش بود ...
الانم با خالش نشستیم لب دریا
بچه بودم قرار بود عموم اینا بیان خونمون نذری داشتیم،
بابام گفت: عموت که اومد میری جلوش اگه شیرینی آورده بود، میگی عمو خودت شیرینی هستی، چرا شیرینی آوردی، اگه گل آورد، میگی عمو خودت گلی چرا گل آوردی...
منم گفتم باشه، خلاصه!
عمو اومد و دیدم واسه نذری یه گوسفند آورده!
من بچه بودم میفهمی؟؟؟
بچه
نقل قول:
به به مبارك باشهههههههههههههههه به سلامتي استفاده كني (sm127)
آلبوم مرتضي پاشائي داره مياد (sm77)