[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خار های گل ، نماد خار چشم است و در بعضی از نقاط،آریاییها گردن طفل انداخته و برای چشم و نظر استفاده میشود
خار های بی تاب و سرگردان،که از لحاظ شکلی تشبیه به دامن صوفیان و رقص سما شده است
کپی از کامنت های پست بهروز ! اسمشم نمدونم نشد کپی کنم (sm120)
نمودن با این رقص سما(sm98)
الان اومدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سرعت نور پیج میرید جلو ادم جا میمونه (sm120)
میتونستن همین خارها رو گیر بیارن یا با کامپیوتر دوربر محسن بریزن جالب تر میشد محسنم میتونس گرافیکی باشه تصویرش
کمی در خود بودم (sm172) فقط تو تلگرام و اینستا بودم ! (sm171)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند بار فیس بوک سر زدم عهد بوق بیانیه هاتو دیدم (sm59)
اشترم بت سفارش داده ؟بنرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه چیزی نگفته امیر ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن پشت به تصویر وسط بیابون چن تا گیاه بیابونیم اطرافش باشه تصویر نارنجی چرک این خارها رو زمین ریخته محسن رو به غروب (sm81)