اون برگارو پیچیدن دور خودشون بخوری ابولا میگیری انقدر کثیفن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون برگارو پیچیدن دور خودشون بخوری ابولا میگیری انقدر کثیفن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین که ایشون میگه (sm70)نقل قول:
چرت و پرت نگین ، من میگم علاقه هست منم هستم مثل بقیه آدما فوتبال میبینم ولی هی چپ و راست نمیام جر نمیدم خودمو وااااااااااااااااای فوتبال آاااااااااااااااااای فوتبال
همین که تو میگی من فوتبال میبینم ! نشون میده از فوتبال چیزی نمیفهمی....نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبال رُ نباید دید باید زندگی کرد...! فوتبالی بودن ربطی به فوتبال دیدن نداره
خب شما فوتبال میبینی عشق فوتبال نیستی زیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا الی امیر عشق موزیک
من حسین میلاد عشق فوتبال
خودت مثلا عشق گرافیک ( اره ؟ (sm120) )
ممرم که عشق منه (sm127)
غصه نداره که این میبریم تو رودخونه میشوریم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
با کمال احترام : (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
به زندگی کردن فوتبال ادامه بده (sm176) فدا مدا بوس موس (sm176)
برای چشـــم سیاه تـو اتل متل خواندم
تو گریه کردی و من باز هم غزل خواندم
طلوع شعر مرا هـــم کمـی محل بگذار
اگر چه مثل خروسان بی محل خواندم
(sm25)
(sm2)
منم انتظاری ندارم واکنشی جز این ببینمنقل قول:
اره فوتبال خیلی سطحی و چیپ ما هم ادمایی هستیم که سقف دغدغه هامون این قدر ارزون و شما هم خیلی های کلاسی و دغدغه هات سقف اسمونو شکافته!
موفق باشی ....