لطفا ریلکس باش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه نون رو بمالی رو کِرَه
چه کَرِه رو بمالی رو نون ... (sm171)
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا ریلکس باش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه نون رو بمالی رو کِرَه
چه کَرِه رو بمالی رو نون ... (sm171)
(sm127)کلوپ + وحشینقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طوفان چه کردی نقل ها تر زده شده بهش رفته خودت که الان میری میخوابی ما تا 5 اینجا هستی درستش کن تا یوزرت را نکردم بن (sm2)
با تار تار ابروهات بزن سر منو بشکن (sm120)نقل قول:
(sm2)چه با تف چه بی تف میخوام بمال روت بیا ای درمون بمالم روتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=Meysam Molaei;706838]طوفان چه کردی نقل ها تر زده شده بهش رفته خودت که الان میری میخوابی ما تا 5 اینجا هستی درستش کن تا یوزرت را نکردم بن (sm2)[/QUOTE]
(sm2)
شما تشریف فرما شو درستت میکنم (sm2)نقل قول:
(sm51)جوووونم ینی بکوبم رو سر و صورتت جون جوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم روشیه ولی روش من بهتره براتنقل قول:
(sm51)ای ساقیه من تو که از هر گذری سیخ میکنی بیا گیتاری بزن تا خالی بشویم به رویتنقل قول: