همه فهمیدن کجا پخش کرده فهمیدنش کار سختی نیس فروشگاهه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HITMAN-CREED [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همه فهمیدن کجا پخش کرده فهمیدنش کار سختی نیس فروشگاهه دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HITMAN-CREED [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا همش چرت و پرتِ، خودشونم میدونن ده دقیقه بعد پخش تو کل نت قابل دانلوده.. فقط نمیخوان نظم پخش به هم بخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح که رفتم مغازه دنبال آلبوم یارو برگشت گفت شرکت اطلاعیه یا بخشنامه یا یه همچین چیزی زده که اگه آلبوم لو بره پدرتون در میاریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش شماره داره.. مثل پول.. fbi میاد میگیره کیونشون میزاره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار اپلود بشه میفهمن از رو کدوم سی دی اپلود شده(sm2)چرت و پرت
الان یکی یه یوزرنیم درست کنه بیاد اینجا آپ کنه... لینک بده از کجا میخوان بفهمن...
اینو لطفا جواب بدید (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو می گفتی یدونه بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخی به دل گرفتی عزیز (sm2) جدی نشنیده بودی تا الان ؟! من بارها شنیده بودم رو این حساب فک میکردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها راهش اینه که یکی از اعضا مجمع با یکی از این پخش کننده های استانی رفیق باشه یه ترکشو بزنیم فردا صب ساعت 6 کل البوم وسلام
خودشون مسخره کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]