هر جور خواننده ای رو میتونم هضم کنم غیر از سامی بیگی ! حتما عاشق او آهنگش که میگه : " من یه کسخولم وقتشه عاقل شم " هست (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
هر جور خواننده ای رو میتونم هضم کنم غیر از سامی بیگی ! حتما عاشق او آهنگش که میگه : " من یه کسخولم وقتشه عاقل شم " هست (sm30)
رسول ویرایش کن تا آی پیتو نبسته
مگه حرف بدی زدم ! خو ضایس سامی بیگی ! حالا بابک جهانبخش و مازیار فلاحی میشه تحمل کرد ولی سامی بیگی ... (sm25)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30) (sm2)(sm2)
(sm50)
دﻳﺮﻭﺯ ﺭﻓﺘﻢ ﺁﺯﻣﺎﻳﺶ ﺩﺍﺩﻡ ﭘﻮﻟﺶ ﺷﺪﻩ ﺳﯿﺼﺪ ﻭ ﺑﻴﺴﺖ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﻮﻣﻦ ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﮐﻪ ﮔﻔﺘﻢ.....!!!!(sm2)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ﻣﻴﮕﻪ: ﻓﻘﻂ ﺍﮔﻪ ﺗﻮ ﭼﻴﺰﻳﺖ ﻧﺒﺎﺷﻪ ﻣﻦ ﺩﻫﻨﺘﻮ ﺳﺮﻭﻳﺲ ﻣﯿﮑﻨﻢ...!!!
ﺻﺒﺢ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺩﺍﺭﻡ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺳﺮﻃﺎﻥ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ...!!
(sm50)
سجاد خوشگله تو که جهانبخشو فلاحیو به خیک ما میبندی گفتی خودت قبلا طرفدار عبدلی و خط خطی بودی (sm2)حالا بماند عضو کانون هواداران دیجی اس اچ پی ترک و الماس و منجوق دوزی بودی (sm2)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچکدومشو کامل ندارم فقط کاور front رو دارم