حجازي: داغجدايي پدرم هميشه در دلم ميماند
فرزند مرحوم ناصر حجازي، اسطوره باشگاه استقلال در آستانه سومين سالگرد فوت پدرش گفت: داغ جدايي پدرم هميشه در دلم ميماند و هيچ وقت او را فراموش نخواهم کرد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتيلا حجازي در مورد احساسي که در آستانه سومين سالگرد فوت پدرش دارد، گفت: اين سه سال براي من و خانوادهام خيلي سخت گذشت. انگار همين ديروز بود که پدرم در بيمارستان فوت کرد. اين سه سال مثل يک چشم بر هم زدن گذشت. جاي او در خانه ما و همچنين در بين هوادارانش خيلي خالي است. کنار آمدن با نبودن پدر خيلي سخت و غمانگيز است.
به گزارش تسنيم، او ادامه داد: داغ جدايي پدرم از ما هميشه در دلم ميماند و هيچ وقت نميتوانم او را فراموش کنم. جا دارد از مردمي که از طريق پيامک، تماس تلفني و به صورت حضوري با ما در اين مدت ابراز همدردي کردند، تشکر کنم. روز جمعه ساعت 11 هم مراسم سالگرد او در بهشت زهرا (س) برگزار ميشود و خيليها قرار است از راههاي دور و شهرهاي مختلف به تهران بيايند که بايد از محبت آنها تشکر کنم.
حجازي در پاسخ به اين سؤال که آيا پدرش در اين فوتبال به حقش رسيد، گفت: قطعاً به حقش نرسيد. پدرم هميشه واقعيتها را ميگفت، مجيزگويي کسي را نميکرد و ]ون مقابل هيچکس خم نشد، در اين فوتبال به حقش نرسيد. او اولين نفري بود که با صراحت در مورد ناپاکيهاي فوتبال صحبت کرد و خيلي از حرفهايش بعدها براي من و ديگران ثابت شد.