حالا شاید پیدا کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا شاید پیدا کردم
میمری بنویسی اگه پیدا کردی یه عیدی خوب میدم بهت یه دکمه اس پیس بزن لامصب (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فایلای تورنت که دو گیگی نیست همش ایزو حداقلم 10 گیگه
خوب باید بالاتر بخری دیگه 10 گیگیشو داره 40 ماهانه میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که داری 60 میدی
بیا 40 بده اینو بگیر سه سوت دانلود میکنه مستقیم میکنی میزنی دانلود باز پاک میکنی بعدی
آره ولف(sm14)
مرز(sm2)
ارهچیزخوبیهبذاربرمتونخشیه خوردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه یک ماه میگیرم ببینم چجوری
بعد محدودیت سایتو این چیزا که نداره
هر لینکی از هر جای بدی ردیف میکنه؟
صبر میکنم خبرشو میدم لازم دارم عالیه اولین بار میبینم جالبه ممنونم جواب دادیننقل قول:
اره ***** شکنم نمیخواد فقط بین رفقات خزش نکنی چورن اپلود کنن ریپورت بشی به فنا میری
خواستی بخری بگو ایدی ادمینشو بهت تو تلگ بدم
بگو واسه چه کاری میخوای بهتر راهنماییت کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم سایت موزیک داشتم برای اهنگام از سرور استفاده میکردم که سایت به فنا رفت سرور رو هم جمع کردم