قرارداد کروس، ۶ ساله ۶ میلیون یورو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قرارداد کروس، ۶ ساله ۶ میلیون یورو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه حرفی ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه حرف دارم
سسک نصف لمپارد هم نمیتونه تو کاری دفاعی بهتون کمک کنه اگه میخواین سسک رو بزاریم باز تو پست غیر تخصیصیش اگاه باشین بارسا 3 سال نتونست ازش تو پست غیر تخصصیش بازی بگیره
4.2.3.1
سسک باید جز اون 3 تا باشه اونم وسط
بیلد: مذاکره رئال برای گوستاوو(sm3)
هوگو کتو - Hugo Keto دروازه بان 16 ساله فنلاندی به آرسنال ملحق شد .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تیم با این ترکیب بازی را آغاز خواهند کرد:
آلمان: نویــر؛ لام، بواتنگ، هوملس، هوودس؛ خدیرا، شواین اشتایگر، کروس؛ ، مولر، اوزیل، کلوزه
فرانسه: لوریس؛ دبوشی، ساخو، واران، اورا؛ کابای، پوگبا، متیودی؛ گریزمان، والبوئنا، بنزما
کلوزه(sm77)(sm77)
کار هرسالشهنقل قول:
با اختلاف ریلکس ترین مربی تاریخ (sm120)
دیوید دین :
فکر نکنید ونگر بیکار نشسته و خبری از نقل و انتقالی نیست ، من میدونم که چند بازیکن در این پنجره ی نقل و انتقالات جذب خواهد کرد ..
میلان و منچستر سی ال نیستن(sm120)سطح سی ال میاد پایین(sm120)
میلان حیفه ولی منچستر به درک(sm120)