منظورم انجوری میموند کارهای ژاکت نیست فقط لولای شکسته، این بود زندگی
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورم انجوری میموند کارهای ژاکت نیست فقط لولای شکسته، این بود زندگی
Within Temptation - Unforgiving (sm118) (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميزنم بميرياااااااااااااااااااا (sm59)
فدات عزيزم (sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس خوش به حالتون (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واي گفتي مهمون و مهموني ياد ديد و بازديداي عيد افتادم (sm81)بدم ميااااااااااااااااااااااا اااااااد (sm81) سيزده بدر كه تموم ميشه انگار از قفس آزاد ميشم (sm178)
(sm50)
حسین صفا و این دست ترانه سراها هیچی بهش اضافه نمی کنن، دوباره برم uaran گوش بدم(sm74)
نمیدونم چه جوریه قیمتا (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی طرف رشتش انسانیه بیشتر کارش گوش دادن به وویس و دیدن فیلم و نت هستش(sm25)
نزن از این حرفا رییس الان میان میگن واپس گرایی! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم ژاکتُ دوست داشته و دارم....این چاوشیم دوست دارم البته!
چه خبر محمد رضا ؟؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با ژاکت موافق نیستم، فقط لولای شکستهنقل قول:
لولای شکسته مثل یه مکاشفه میمونه برام همه چیزه، تمام چاوشی توی این آهنگ خلاصه میشه(sm127)