خیلــــی تفــــاوت وجــــود دارد مـــیان
کســی کــه تــورا مــیخواهــــــد
وکــــســی کــه تــو را هـــــم مـــــيـــخــواهــــد...
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلــــی تفــــاوت وجــــود دارد مـــیان
کســی کــه تــورا مــیخواهــــــد
وکــــســی کــه تــو را هـــــم مـــــيـــخــواهــــد...
(sm184)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر دخترای گروه ما خوشگلن!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.الکی مثلا من کورم!!
پست یه دختره نوشته بود:
"من از صدای مردی خوشم میاد که سه خصوصیت داشته باشه...
کلفت باشه
گرم باشه
محکم باشه"
من الان درگیره اینه که این ناموسن منظورش واقعا صدا بوده ینی عایا؟؟؟ confused emoticon
شما یه چیز بگین...
نه داش ، برو سایت subra.ir برنامه رو دانلود کن بنصب بیا ، هر کسی هم خواست بیاد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حکم آنلاین و تخته آنلاین و شطرنج و شلم آنلاین میشه اینجا بازی کرد ، البته قابلیت چت کردن هم موجود هست ...
اگه خواستی بیای بگو تا اسم کاربریمونو بهت بگیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها ، از اون لحاظنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه حالا دانلود میکنیم و میایم یه سری هم اونجا میزنیم بهتون
اصفهانیه بچش قاشق قاشق عسل میخورده...
باباش میگه....
گاو نریده سا! زنبوره ریده س یه ذره یه ذره بخور!!'
یکی از دوست های بابام وقتی میاد خونمون ، میخواد بشینه اول سیب رو برمیداره یه گاز میزنه و بعد میشینه ، بعد 2 ساعت هم که میخواد بره ، دم درب حیاط ، موقع رفتن و خداحافظی ، اینقدر حرف میزنه و طول میکشه که ما همونجا سرپایی دم آخر یه چایی هم میاریم بخوره و بعد بره ...