آلبوم به نام شما ثبت شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم به نام شما ثبت شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط p@RH@m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین جان به انتخاب خودتون یکی دو تا رو فعلا انتخاب کنید تا به نام شما بزنم تا ببینیم چی میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط amintabibzadeh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید جان هر کسی از این آلبوم ها رو داره می تونه برامون آپ کنه بقیه رو هم می خریم در هر صورت اگه ایده ای داری در خدمتتون هستیم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ok شد بگو که این دو تا رو هم به نام شما بزنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان هر کسی تو این تایپک مشارکت کنه آلبوم روی در آفتاب 2 CD علی رضا قربانی رو هم می تونه دانلود کنه.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان دقیقا مشکل شما چیه ؟؟؟؟
طغیان / حسین علیشاپور رو من دارم.
طغیان به نام شما ثبت شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط devil1976 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
پنجره ای بسوی آفتاب و دور تا نزدیک هم مال من.
رسول فکر کنم آلبوم باله شهرزاد رو هم به غیر از این دو تا به نام شما ثبت کردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]