نفر اول از راست علی پروین...نفر دوم از راست ناصر خان حجازی...نفر سوم از راست..و نفر چهارم از راست...
پایینیا هم نفر اول از راست و نفر دوم از راست
نمایش نسخه قابل چاپ
نفر اول از راست علی پروین...نفر دوم از راست ناصر خان حجازی...نفر سوم از راست..و نفر چهارم از راست...
پایینیا هم نفر اول از راست و نفر دوم از راست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrshad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من غير از نفر اول از راست بالا و نفر دوم از راست بالا بقيه رو ميشناختما شك داشتم (sm30)(sm30)
نفر سوم جهان پلهوون تختیه (sm70)
لطفا بزرگان ورزش رو تمسخر نکنید(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط madou [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm99)
خوبه دیگه..حالا شکت به یقین تبدیل شد..(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایین سمت راست فرزان دلجو نیست؟
نه دوست عزیز(sm59)
من که سه نفر نمیبینم ، 6 نفر میبینم ولی ظاهرا عکس واسه خیلی وقت پیشه ، خب ادم یادش نمیاد ....
تمام افراد داخل عکس اشخاص معروفننقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم اسم سه نفر رو بگید که خیلی تابلون