اره اره(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
اره اره(sm59)
کارت سبز چیه؟ بسیج ندارم یعنی اون موقع که دبیرستان بودم گرفتم اما بعدش دیگه پیشو نگرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بابا مامانم فرهنگی بازنشسته ان اما میخوام یه جا باشم دو سال سابقه درست حسابی باشه واسم
برا کار تو دانشگاه کدوم سایت باید ثبت نام کنم خبر نداری ؟
برگ سبز نه کارت سبز... موقعی که دفترچه پر می کنی، پست می کنی، حدود 15-20 روز بعد یه پاکت نامه میاد در خونت که یه برگه داخلشه که تقریبا سبز رنگه (sm120) مشهوره به برگ سبز... توش تاریخ اعزام به خدمتت مشخص شده ولی اینکه کجا باید بری یا کدوم نیرو افتادی هیچی معلوم نیست، فقط تاریخ اعزام مشخصه... هر جا بخوان امریه یا پذیرش کنن میگن باید برگ سبز داشته باشی...نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتی رشتت چیه... مشکل ادارات دیگه اینه که بعضیها خیلی اذیت می کنن، البته به شهر و شرایط اون اداره موقع مراجعه تو بستگی داره... گفتم باید بگردی... از همین الان میتونی پیگیر باشی...
برای سرباز استاد باید از طریق سایت وزارت علوم اقدام کنی... اطلاعیه میزنن... ولی ورود بهش خیلی سخته... نیاز به پارتی کلفت داره و دردسرش هم زیاده... ولی به هر حال ارزششو داره... البته اگه به اطلاعیه های وزارت علوم رجوع کنی اغلب دکتری میخوان تا ارشد...
رشتم مکانیک ه . لیسانس جامدات ارشد تبدیل انرژی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید ببینی به درد کدوم اداره ها میخوری احتمالا... برو سمت پتروشیمی، شرکت های گاز و نفت، فرودگاه، شاید حتی خود ارتش و وزارت دفاع البته اگه علاقه داشته باشی... خلاصه باید ببینی کدوم به تخصصت نیاز دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]