[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بادا،بادا،مبارک بادا
ان شالله مبارک بادا(sm10)(sm10)(sm176)(sm176)
سلام.میشه موزیک ویدئو دلسوخته و رویا رو با کیفیت اصلی بذارید.(sm10)
سلام ، نمیدونم تا کی طول میکشه که موزیک ویدیوها قرار داده بشه ، و قولی هم نمیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط رویا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینو میدونم که تمامی موزیک ویدیوهارو قرار میدم ولی کی ، خودمم نمیدونم!
الانم دارم سعی میکنم چیزهای پاک شده رو برگردونم
امیدوارم دوستان هم به تکمیل شدن تاپیک کمک کنند...
با سلام خدمت معین عزیز
با با ایول از این تایپینگ خوبت من تازه متوجه شدم که استاد معین تاپینگ جداگونه ای داره
بابا سی سال از عمرمون رفت اهنگ های معینا با کیفیت کاست یا 128 یا بد کیفیت گوش میدادیم
چقدر هم ذوق میکردیم حالا که با کیفیت 320 دانلود میکنم و گوش میدم میفهمم چقدر ما واقعا عقب بودیم
الان لذت گوش دادن اهنگو میفهمیم خصوصا وقتی که میذاریم تو ماشین و صداشا زیاد میکنیم
واقعا خسته نباشید و دمت گرم. با این تاپینگت یه جورایی حال دادی بهمون
به نظر من جزء بهترین تایپینگ های .ادامش بدید
ممنون.
عکس جدید استاد معین به همراه پرفوسور سمیعی
چرا تصویری که میگی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا چیزی نیست مدیر جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست گلم من مشکلی نداشتم تا الان ، هر وقت باز کردم اومده ، نمیدونم چجوری شما مشکل دارید ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط رویا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که تنها نگفتم.یکی از کاربرها هم که گفته.نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصویر که نیست.یه لینک بذار.