نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا هم عکسِ یهویی ـه (sm25)
خنده هم داره واقعا ...
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا هم عکسِ یهویی ـه (sm25)
خنده هم داره واقعا ...
خوب حالا من چه کار کنم ؟ گریه کنم ؟؟(sm120)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
ها میخوام ببینم بلدی گریه کنی (sm120)(sm70)(sm2)
شایدم هواشون خیلی خوبه میان بیرون نمیتونن خودشونو کنترل کنن... فصل جفتگیریِ خبنقل قول:
اینا تو حال و هوای خودشونن ! پول و ثروت و شهرت و ... اینا آدمو دیوانه میکنه !! نمونش مایکل جکسوننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حاضرن برای دیده شدن و تیتر یک شدن هر کاری بکنن ، تنها دغدغه ای که تو زندگی دارن همینه !!!
البته بازیگر ایرانی هم آب نمینه وگرنه ...(sm120)
دستش تا مچ تو *** کیمه. کم میشینه بهش تو خونه. وسط خیابونم ولش نمیکنه.
خاک بر سرشون بخدا یهو شلوارشو بکش پایین در تیبشو بده دیگه...
(sm2)
این کیم چرا اینقدر قیافش عوض شده.. ریده شده(sm3)
(sm2)چون خشن کار میکنه(sm90)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]