منکه میگم با ایگنور همون سمت به کارمون ادامه بدیم چون دوستان اونجا هستن(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
منکه میگم با ایگنور همون سمت به کارمون ادامه بدیم چون دوستان اونجا هستن(sm120)
سلام به روی ماهت عزیزم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خیرم!!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا باید در مورد ژیان پست بدید و گرنه من میرم!!!!!!(sm2)
من و تو و حسین و پوریا و شیخ و میلاد و آرمین و آتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستش میخواستم یه همچین چیزی بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم شاید بچه های دیگه ناراحت بشن
(sm2)
والا.. خودش هرکار دلش میخواد میکنه فکر کرد چون استارت زده صاحب تاپیک(sm2) ی دونه تشکرم نزده بعد هر چند وقت میاد به بقیه میگه این دوستان که هستن لطفا تشکر هم بزنن(sm2)
هی چت روم نکنید.. انگار داره جنس میفروشه ما مزاحم کاسبیش شدیم(sm2)
ژیان... ای بلندای نامت به بلندای دماوند... ای استوار چون رزدکوه... و ای دنیا دیده به سان مارکوپولونقل قول:
تو را ای ژیان دوست میدارم (sm19)
خوب بیـــــــد؟ (sm2)
آفرین!!! عالیهنقل قول:
بچه های دیگه از من ناراحت نمیشن همتون عزیزان من هستید (sm127)نقل قول:
کاربر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پست های شما مربوط به موضوع (ژیان) نمیباشد لطفا دقت کنید
وگرنه من میرم!!!(sm2)