دوست گرامی احترام خودت رو نگه دار
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست گرامی احترام خودت رو نگه دار
آخه NOD 32 هم شد آنتی ویروس (sm3) یه بیت دیفندر یا کسپرسکی نصب کن
چیزی بهت نگفت که همچین حرفی زدیا (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط fullman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حذف ویروس error opening
(sm2)(sm2)(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم چیزی به دوستمون نگفتم که برگشته امر و نحی میکنه میگه با من بحث نکن وقتی میگم خرابه بگو خرابهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از خیلی وقت اینجا عضوم ، چه قبل اینکه مدیریت سایت عوض بشه و چه بعدش وارد بحثی نشدم ، بیشتر سعی کردم بعنوان بازدید کننده باشم ، اما این دلیل نمیشه که دوستانی که یک سری پست ارسال کردن ( حالا بماند مفید یا غیر مفید بودن ارسال ها ) به خودشون این اجازه رو بدن هر جور دوست دارن با دیگران صحبت کنن اگه این طور منم بلدم روزی 1000 تا ارسال داشته باشم بعدش از بالا دیگران رو مخاطب قرار بدم. (sm50)(sm123)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fullman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا من اونو میشناسم خواسته باهات شوخی کنه (sm30)
شاید هم اینطور باشه اما شوخی مال وقتی که دو طرف با هم یک دوستی یا آشنایی داشته باشن ، شما همین جوری بیرون داری راه میری میزنی در گوش یکی که نمیشناسی میگی شوخی بود؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا یکم خشن توصیفش کردم (sm70)
ولی خدایش ویروس error opening جدید بود (sm2)