من که اصلا هیچ وقت از ملی نگرفتم و نمیگیرم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من که اصلا هیچ وقت از ملی نگرفتم و نمیگیرم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از همون اولی که حساب باز کردم درخواست کارت دادم رمز پیشفرضی که با کارت اومد توی اون کاغذ امنیتی درست نبود :|:|:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجبور شدم از همون اول دوباره درخواست کارت بدم و 3700تومن از حساب من کم بشه برای اشتباه مجموعه کارمندان اونا
دیگه بدم اومد از این بانک نکبت... رفتم سراغ پاسارگاد و به شدت ازش راضی ـم... عالیِ
بانک ها همشون همینن تا یه مدت خوبن بعدش دیگه میشن گوه البته بلانسبت گوه(sm2)نقل قول:
نقل قول:
مادرمم از ملی حساب داشت به زور وادارش کردم پارسال حسابشو بستم رفتم از جای دیگه حساب باز کردم
پاسارگاد خیلی ردیفه در حال حاضر یه شعبه بیشتر نداره توی کرمانشاه
تایید میشه.
چی میشه گفت؟؟؟
به قول استاد آخرین سنگر سکوته
ولی ما تا حالا نجنگیدیم از اولش سکوت کردیم