انصافا نفهمیدم چی گفتی داداش .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
انصافا نفهمیدم چی گفتی داداش .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی هم جرات میخواد
وقتی میگی نه کار با موتور ازین سخت تره یعنی اصلا این چیزی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه خودت مرد عنکبوتی رو طی کردی(sm30)
نه داداش من پیک پیتزا بودم خیلی سخته تو شهر با رانندگی بد مردمنقل قول:
تجربه نداری قضاوت نکن
توام که از ارتفاع نرفتی بالا زیر پاهات 30 سانتی متر خطر سقوط رو داشته باشه هیچ کاری ازین سخت نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس قضاوت نکن
تایید داداشنقل قول:
اما به نظر من رانندگی با موتور در شهر سخت تره
دیگه هر کاری که بگی سختی خودشو داره منقل قول:
موتورم که افتضاحه با این ترافیک و شلوغی و سروصدای مردم
تایید داداش. ایشالله مشکلات همه حل بشه
نقل قول:
(sm77) خيلي ترسوئي پس به خودم اميدوار شدم (sm2)
مینا نکنه خودت رفتی اون بالا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]