به نظر من باید این مرد رو تخماش رو برید ببینم بازم از این غلطا میکنه یا نه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من باید این مرد رو تخماش رو برید ببینم بازم از این غلطا میکنه یا نه(sm2)
تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست میگه عکس ربطی نداره کی تو اون حادثه اومده عکس گرفته ولی در کل این عکسم که دردناکه خدا براشون نسازه زورشون اومده به اینا
اگه راست میگن بیان با دکتر سوکراتس طرف بشن تخم نمیکنن دیگه (sm51)(sm51)(sm51)(sm51)(sm51)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
تایید داداش البته تخم که چیزی نیست اصل کاری باید کو.نشو پاره کرد (sm51)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که صد در صد اول اول از تخم آویزونش میکنیم بعد چوب تو کونش میکنیم همون موقع تخمش رو میبریم بیوفته زمین دماغش پر خون بشه دندوناش پخش زمین بشه اصلا کلا به فاک بره اه حالم بد شد(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق جان خودت آواتارتو عوض کن ازین خواننده میزاری یاد یه چیزی میفتم نزار بابا اینم شد خواننده
هادی جان مگه این چشه؟ خواننده خوبیه که صداش رو دوست دارم حالا یاد چی میوفتی هان؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیافه ش شبیه یارو پسره س که تجاوز کرده بود اعدام شد تاپیک زدی بدم میاد یاد او میفتم چیز دیگه قشنگ بزارنقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخ کجاش شبیه اونه ولی باشه یه چی دیگه میذارم اما بعد چند روز دوباره همینو میذارم(sm59)نقل قول:
نزار بابا وگرنه دیگه پاره ست دیگه گفته باشم (sm2)نقل قول: