اراده کن یه اواتار توپ واست پیام خصوصی میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
اراده کن یه اواتار توپ واست پیام خصوصی میکنم
یه اواتاره دوشواری بزار خیلی هم عالـــــــی!(sm2)
محسن برو پیام خصوصی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی نام کاربریتو میبینم یاد کینگ نرم افزاری لورد میفتم(sm2). ناراحت نشیا من با همه شوخی میکنم. تو دلم مونده بود گفتم بگم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناراحات چیه بابا شوخی موکونیم دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دووشواری؟دووشواری نداره اینجا!خیلی هم عالِ!!
فقط یه دانه چوب داشتم اونو برداشتن بردن(sm2)
خطر عاشقتم. پوکیدم از خنده (sm30)(sm30)(sm30) این دشواری و رحیم خالقی خیلی باحالن یه مدت روشون قفل بودم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ترک ریمیکش از رحیم خالقی و دوشواری از قدیم دارم،رو پی سیمه.بزار برم بیارمش اپ میکنم میزارم تاپیک چاوشی(sm2)
بنده واقعا تاسف میخورم که شما کسی رو که نمیشناسید رو کلاه بردار خطاب میکنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داخل سایتش از اون بالا گزینه لاگین داره و هیچ محدودیتی هم برای ایران نداره لطفا کمی دقت بفرمایید و اینکه کسی رو که نمیشناسید کلاه بردار خطاب نکنید.
با تشکر