@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تاریخ عضویت میه 2011؟!؟یوزر قبلیت چی بود؟ی بیو بده بینم(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تاریخ عضویت میه 2011؟!؟یوزر قبلیت چی بود؟ی بیو بده بینم(sm127)
چه خبر مهمی تو پوست خودم نمیگنجم (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره از این لحاظ درست میگی مدیریت هاست دست خودت هست البته هاست اشتراکی هم بدرد نمیخوره فقط اختصاصی خوبه؛ نه داش صابر یوزرش یه چی دیگس من صادق هستم notryka.1 2.sadegh-92 3.OVER LORD(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)هاست اشتراکیم بازم بهتر از ایناس لاقل دیتابیسو بک می گیری تموم حداقل دسه خودته....اها صادقی خوش بختم از اشناییت(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکرتم داداش سهیل(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بکاپ سالیانه رو اورد هبالا
اون قسمت اصلی در دست ریکااوریه مثلا که وبلاگای جدید باید ریکاوری بشن
هنوز کلی مشکل داره اکثر ولاگا حذف شدند انگولک نکنید تا ریکاوری کامل بیاد بالا
من تا الان نمیدونستم بلاگفا به فنا رفته بوده!