دهنت سرویس (sm2) بن شدی باز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi HM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دهنت سرویس (sm2) بن شدی باز (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi HM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی بن میشدم با امیر دعوا کردم منو حذف کرد یعنی به گا رفتیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
صد دفعه گفتم با دم شیر بازی نکن (sm2)
اوه شت (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترور شدیم (sm59)
خبر از مینا نداری چند روزیه که پیداش نیست (sm74)
خودتم نبودی دلم برات تنگ شده بود (sm81)
تو اسمت چی بود یادم رفت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فراموش کارم (sm178)
نه خبر ندارم ازش (sm50)نقل قول:
(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pantera [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فلک هم بهتره نمیخونی مگه گفتم مشابه cd اوریجینال ..
(sm2)