(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Masoud-70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Masoud-70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تلفظ صحیحش همون فتوشوت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم داری مسخره میکنی ما رو؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والا شات میشه به معنی شلیک باورت نمیشه بزن تو گوگل ترنسلت Photo Shoot ببین تلفظ رو چجوری میگه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط free spirit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
مگه آهنگ Bang Bang از Nancy Sinatra رو نشنیدی ؟ (sm2)
Bang bang, he shot me down
Bang bang, I hit the ground
Bang bang, that awful sound
Bang bang, my baby shot me down
نقل قول:
چرا قبلا گوش دادم(sm59)
از اونجایی که کپی کردی تلفظ صحیحش رو همیشه اونجا میزنن ولی اینجا همیشه میزنن فتوشات یه بار اومدم بگم تو یکی از تاپیک ها گفتم ولش مهم نیست ولی الان که دیگه بحثش اومد وسط گفتم (sm70)
یوزر من اونوره آب The Ravenــه (sm2)
من کارم کپیه بدون دخل و تصرف(sm2)نقل قول: