چرا 512 نامحدود مخابرات نمیگیرید
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا 512 نامحدود مخابرات نمیگیرید
همشون یه گوهن باونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من صبانت و اسیاتک رو مقایسه کردم حداقل و این دوتا فرقی نداشتن
اسیا تک فک کنم دو به بعدش فقط برا بعضی تعرفه هاش رایگان باشه نه همشون !!!!!!!!
شاتل نداشتم ولی همشون یه گوهن این شرکتیا . مخابرات هم که شنیدم فاجعس
والا سرعت زیاد نخواستیم حداقل قیمتاش رو کم کنید باو . الانم که همه با گوشی اینا میرن خداوکیلی من که با سیستم میام یا بقیه خانواده که با گوشی میرن دیگه چی میمونه از حجم ؟:| ماهی چقد پول نت بده ادم اخه . خداوکیلی خیلی ظلمه
مرتضی جان من تا پارسال همین سرویس رو میگرفتم و خیلی هم خوب بود به کارم میومد بد نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط .MORTEZA. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اومدن نامحدود رو برداشتن محدود زدن تا همین عید هم بازم خوب بود حداقل میشد تو شب تا صبح 3 گیگ دانلود کنی ولی الان 1 شب به بعد سرعت شدید میاد پایین میرسه به 10 کیلو بیت (sm3)
مجبورم تو روز دانلود کنم (sm178) 300 مگ 700 مگ حجم میخوره (sm9) اینم شد نت و کوفت و زهر مار (sm89)
خدا براشون نسازه تنها سرگرمیه مردم به همین نت بود (sm142) که هر نفر بخواد استفاده درست داشته باشه باید حداقل 200 هزار تومن پول ترافیک بده (sm98)
در جریان این نت ماهواره ای هستی که میگن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم دلمون رو خوش کنیم بهش یا نه
مطمئنم اونم اگه انجام شه تو ایران یه گوهی میزنن توش و نمیتونیم استفاده کنیم
خلاصه باید رید تو نزام دیوصا
مخابرات ایران از بزرگترین دزدهای ایران و جهانه ...مرگ بر این دزدهای حرومی
دوستان ببخشید ی سوال
ینی الان من ک نامحدود مخابرات دارم ، نامحدود نیس؟؟؟
میشع توضیح بدین...
(sm10)
نه دیگه اگه سرویست نامحدود باشه دیگه احتیاج نیست ترافیک بگیری میتونی روز و شب دانلود کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan_612 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه کجایی چون اینجا پارسال برداشتن نامحدود رو بی شرفا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan_612 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا نامحدود رو آخرای اسفند 93 برای تمام شهرها جمع کردن.مال شما هم نیست،ولی فک کنم فقط باسه تهران جدیدا میخوام نامحدود کنن دوباره