خیلی بدم میاد از این مدلا
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی بدم میاد از این مدلا
چه جالب من نمیدونستم قضیه اینه
واقعا شعور جوونای ایرانی در همین حد خلاصه میشه
با این وضع دانشگاه و سرانه مطالغه دیگه انتظاری بیش از این از آینده سازای فردا نمیشه داشت
هی از خودم میپرسیدم چیه مثل جارو این این همه ریش میذارن پس بره اینه حداقل قدیم مدلهها غربی امریکایی بود هیپی و المانیو اینا اینا انقد بدبخت شدن از داعش مدل میگیرن
منم با نظر استاد موافقم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب مدل ها تکراری شده گفتن یه مدل جدید بزنیم خخخخخ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alborz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسخره ترین تایپک
مجبور نیستی بیای و بخونی استاد(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigilivigili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن افشانی هم تا یه سال پیش کوسه بود =)) نمیدونم اون همه ریش رو از کجا آورده
ریش کاشته :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر ک شر (sm2)چه ربطی به داعش داره آخه ؟
این مدل تو آمریکا سال 2014 مد شد هیچ ربطیم به داعش و این داستانا نداشت اگه دقت کنید خیلی از بسکتبالیستا و فوتبالیستا آمریکا یا مدلای آمریکایی هم الان ریش گذاشتن به داعش و این داستانا هم ربطی نداره
من موندم اونایی دست به قلم میشن و مقاله مینویسن عقلم دارن ؟(sm120)
این همه مدلای قشنگ....جوونای ایرانی فقظ دنبال مسخره بازین....آدم هم نمیشن.....